Balustrade & ScariBalustrade si Scari din fier forjat pentru amenajarea locuintei dumneavoastra!
Imbinati utilul cu placutul alegand produsele noastre!Balustradele de fier forjat impreuna cu decorul interior si exterior al casei trebuie sa fie intotdeauna coerente si echilibrate, oferind alternative de stil si rafinament. O gama larga de modele in nenumarate forme, imbina utilul cu placutul oferind unicitate si stil locuintei!

Fierul forjat folosit pentru fabricarea balustradelor este tratat prin procedee speciale pentru a creste durata de viata a produsului creat, iar la cererea clientului acesta poate fi vopsit pentru un aspect placut.

Deoarece tot mai mulţi beneficiari ne cer cataloage ale motivelor ornamentale pe care le lucram, suntem în curs de creare al unui astfel de catalog digital. Însă acesta va avea doar rolul de sursă de inspiraţie pentru că majoritatea lucrărilor sunt personalizate după dorinţa dumneavoastră. Va stam la disppozitie pentru crearea unor modele personalizate avand la baza cele deja create, modele ce pot vi vizualizate in galeria foto aferenta. Dacă aţi vazut o lucrare care v-a atras atenţia, dar aţi vrea să îi adăugaţi un stil personal, ne puteţi da o fotografie si ne puteţi spune cum îl vreţi modificat.